دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳

با هدف آشنایی کودکان با مفاهیم قرآنی؛

جشن قرآن برای نونهالان در کتابخانه ثامن‌الائمه(ع) نامنیک

جشن قرآن

به مناسبت فرارسیدن ماه پربرکت رجب، «جشن قرآن» با همکاری کتابخانه عمومی ثامن‌الائمه(ع) روستای نامنیک شهرستان میامی و جامعه‌القرآن این روستا، ویژه نونهالان قرآنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان؛ همزمان با فرارسیدن ماه پربرکت رجب و به همت کتابخانه عمومی ثامن‌الائمه(ع) روستای نامنیک و همکاری جامعه‌القرآن این روستا، جشن قرآن ویژه نونهالان ساکن این روستا با هدف ایجاد خاطره‌ای شیرین و تقویت انگیزه کودکان برای یادگیری مفاهیم  قرآن کریم، در فضایی شاد و معنوی برگزار شد.

جشن قرآن برای نونهالان در کتابخانه ثامن‌الائمه(ع) نامنیک

در برنامه‌های این مراسم، نونهالان به صورت دسته‌جمعی به تلاوت قرآن کریم به روش اشاره‌ای (همراه با حرکت انگشتان دست) پرداختند و با سرودن شعرهای دینی، شور و نشاط خاصی به جشن بخشیدند.

از دیگر بخش‌های جذاب این جشن، قصه‌گویی کتابدار کتابخانه با محوریت مفاهیم قرآنی بود. در این بخش، داستان تخیلی «ماجرای سیب قرمز» نوشته ژوبر کلر، با بیانی کودکانه و جذاب برای نونهالان روایت شد تا پیام‌های اخلاقی و قرآنی در قالب داستان به آن‌ها منتقل شود. این برنامه که با استقبال خوب کودکان و خانواده‌های آنان همراه بود، گامی مؤثر در راستای نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در میان نسل نو و جذب آنان به فعالیت‌های کتابخانه‌ای به شمار می‌رود.

کتابخانه عمومی ثامن‌الائمه(ع) روستای نامنیک، با برنامه‌ریزی منظم فرهنگی، میزبان علاقه‌مندان در تمامی رده‌های سنی است.

جشن قرآن برای نونهالان در کتابخانه ثامن‌الائمه(ع) نامنیک

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
4 + 2 =